Skip to main content

Gezondheidstips & Inspiratie

Bij Douglas Fysiotherapie vinden wij kennis delen belangrijk. Vind hier interessante medische informatie, blogs, nieuws uit de actualiteit en oefenmateriaal op video. Alles voor een fit en gezond leven.

Oefeningen

Bekijk ons YouTube kanaal voor handige video’s om te ontspannen en fit te blijven.

Handige apps & websites

Regelmatig krijgen wij van onze patienten de vraag welke apps zij het beste kunnen gebruiken om op een juiste manier met de gezondheid bezig te zijn. Wij hebben een aantal handige en betrouwbare apps en websites voor u op een rij gezet.

Voeding & bewegen

Genoeg bewegen én gezond eten is de basis voor een goede gezondheid. Wanneer u bijvoorbeeld veel aan het sporten bent, moet revalideren na een ongeval of aan het herstellen bent van een operatie is het belangrijk dat u de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Uw lichaam heeft dan meer energie, eiwitten en andere voedingsstoffen nodig dan normaal. Heeft u hulp nodig bij voedingsadvies? Neem dan een kijkje op de website van De Voedietist.

Nieuws uit de actualiteit

Fysiotherapie en de gezondheidszorg ontwikkelen zich snel. De laatste jaren zijn er veel extra specialisaties en innovaties gedaan. En juist nu verandert er veel betreft het online aanbieden van de goede zorg. Wij houden u graag via onze Facebookpagina op de hoogte wat er speelt in de media en wat er in onze praktijk wordt gedaan.

Check uw gezondheid

Hoe ziet uw dagelijks leven eruit? En hoe voelt u zich lichamelijk en mentaal? Dit zijn een aantal factoren die bepalen hoe u zich voelt.
Het is belangrijk dat u voor uzelf goed weet wat belangrijk is en wat u nodig heeft om gelukkig te zijn. De tool Positieve Gezondheid helpt daarbij. Doe de test en ontdek hoe het echt met u gaat.