Skip to main content

Ruth Buijs-Blog - Receptioniste

Ruth Buijs-Blog - Receptioniste

Wanneer u belt om een afspraak te maken is het goed mogelijk dat u Ruth aan de lijn krijgt. Ruth werkt al sinds 2006 bij ons en is daarom een bekend gezicht in onze praktijk.

Over Ruth

Werkt bij Douglas Fysiotherapie sinds 2006 * staat altijd klaar voor haar collega’s * houdt ervan om lekker te wandelen in de natuur.

Mensen waarderen dat je er zit

Samen met Mien werk ik achter de receptie. Het is erg afwisselend werk en er zijn veel verschillende patiënten die binnenkomen. Van grote sportgroepen tot individuele patiënten. Er zijn mensen die hier jaar en dag komen, die ken ik dus ook goed en komen dan een praatje maken. Mensen waarderen dat je er bent.

Er is echt een hele leuke sfeer en iedereen houdt goed rekening met elkaar. Ik houd ervan om een praatje te maken en sta altijd voor iedereen klaar. Het is heel leuk dat je een vast team hebt waarmee je al zolang sanmenwerkt, dat schept toch wel een band. Ik heb ook wel het idee dat iedereen waardeert wat ik doe en werk uit handen neem. Waar ik blij van word? Eigenlijk door er gewoon te zijn voor de  patiënten en uiteraard ook voor de collega’s.

Ik ben aanwezig op

Maandag: 08:00 – 16:30 
Dinsdag: 08:00 – 16:30
Woensdag: 08:00 – 16:30