Marjolein Fennis - Psychosomatisch fysiotherapeut

Marjolein Fennis - Fysiotherapeut

Marjolein vindt het als psychosomatisch fysiotherapeut interessant om te onderzoeken waar de oorzaken van spanningsklachten liggen en helpt om de balans tussen denken, voelen en doen terug te vinden.

Algemeen fysiotherapeut
Psychosomatisch fysiotherapeut
BIG: 99063769804

Ik ben gespecialiseerd in

  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Spanningsklachten
  • Slaapproblemen

Over Marjolein

Werkt bij Douglas Fysiotherapie sinds 2017 * is een echte levensgenieter * gaat op emotioneel vlak graag de diepte in * houdt van hardlopen, koken en klussen.

Je bent nooit uitgeleerd

We hebben een gevarieerd team met diverse doelgroepen en veel verschillende mensen. Het is een prettige praktijk met positieve mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Er liggen veel ambities om zo optimaal mogelijk ons vak uit te oefenen. Je bent als fysiotherapeut eigenlijk nooit uitgeleerd.

Ik vind het interessant om te onderzoeken waar de oorzaken liggen

Ik zie veel patiënten met ‘onbegrepen klachten’, zoals moeheid of dat ze ineens minder kracht hebben. Bij mensen waarbij de klachten vaak niet overgingen, kwam ik erachter dat er vaak bepaalde dingen speelden in hun leven. Samen met de patiënt onderzoek ik waar de oorzaken liggen en hoe we het beste kunnen werken aan de klacht op zowel fysiek als psychosociaal gebied. Dus hoe kun je je lichaam weer ontspannen, maar ook een stukje coaching in het sturen van gedachtes en focussen op gedragsverandering. Ik ben iemand die wat meer in het emotionele werk zit en ga graag de diepte in, als mensen daarvoor openstaan natuurlijk. Het resultaat is vaak ook afhankelijk van de inzet van de patiënt; eigen motivatie hierin is belangrijk.

Een positief contact met alle mensen is belangrijk

Waar ik heel blij van word is dat ik met soms kleine adviezen mensen al verder kan helpen. Maar ook mensen kan motiveren om de goede keuzes te maken hoe ze met hun klachten kunnen omgaan. En natuurlijk het leuke contact, dat ik ze kan helpen om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Daar haal ik energie uit. Mijn doel is dat mensenzich op hun gemak en veilig voelen als ze bij me zijn.

Tip van Marjolein

Houd het leven leuk en doe de dingen die jou energie en ontspanning geven.

Ik ben aanwezig op
Dinsdag: 11:00 – 16:30 (Vivaldihof)
Dinsdag: 17:00 – 20:00 (Wooncentrum Noorderbrink)
Zaterdag: 08:00 – 17:00 (Wooncentrum Noorderbrink)

NVvFysiotherapiePsychosomatiek

Hoofdlocatie

Klompenmaker 156
2401 PR  Alphen aan den Rijn

0172 42 05 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nevenlocatie

Vivaldihof 6
2402 VG Alphen aan den Rijn